Sweety World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sweety World

KazaloPortalLatest imagesRegistriraj sePrijava

Koncert RBD v Sloveniji

Go down 
5 posters
AvtorSporočilo
Anahi*
Administratorka
Administratorka
Anahi*

Število prispevkov : 237
Registration date : 19/10/2008

Koncert RBD v Sloveniji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Koncert RBD v Sloveniji   Koncert RBD v Sloveniji Icon_minitimeSre Okt 22, 2008 11:01 am

Koncert RBD v Sloveniji 60185540

4. in 5. 9. sta bila za fane RBD magična dneva. Nikoli ne bomo pozabili, ko so prišli v Slovenijo in nam pomahali ter smo skupaj z njimi peli na koncertu. Deli svoje občutke iz koncerta še z nami! Si sploh bil/bila ? Kako je bilo??

Razpišite se! :P
Nazaj na vrh Go down
http://sweety-world.niceboard.net
Katii
~Poznavalec foruma ~
~Poznavalec foruma ~
Katii

Število prispevkov : 82
Kraj : Žalec
Registration date : 25/10/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Koncert RBD v Sloveniji   Koncert RBD v Sloveniji Icon_minitimeSob Okt 25, 2008 1:47 pm

ja jst sem bla 5.9 ob 15.30 blo je full noro... Jokala pa sem se takrat ko so pršl na oder kr nism mogla dojet da jih res vidm,pa ko smo pel SALVAME sem tut jokala... ka pa vi?
Nazaj na vrh Go down
Anahi*
Administratorka
Administratorka
Anahi*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Koncert RBD v Sloveniji   Koncert RBD v Sloveniji Icon_minitimeSob Okt 25, 2008 1:53 pm

Katii je napisal/a:
ja jst sem bla 5.9 ob 15.30 blo je full noro... Jokala pa sem se takrat ko so pršl na oder kr nism mogla dojet da jih res vidm,pa ko smo pel SALVAME sem tut jokala... ka pa vi?

ja se podpišem.. tudi js sm bila ob 15: 30 ... tribuna Vzhod.. prva vrsta tribun wub .. in smo jih vidli tudi k so se z avtom pripeljal.. in so stali 5 metrov stran od mene.. magično je bilo... ko so stopil iz avta sem mislila, da bom skupi padla.. Sploh pa ko je Anny ven stopila. In pri vajah, ker smo bile med prvimi v dvorani nam je Ucker poslal poljub. :8 wub Nikol ne bom pozabila tega dneva... in komaj čakam dan, ko bodo mogoče prišli še zadnjič, ko bomo skupaj z njimi zapeli in se s solzami u očeh takrat poslovili za vedno! In takrat prisežem, da bom dobila M&G in da vse objamem sploh pa mojo princeso Anny in da ji povem, kako jo imam rada ter se na koncu z njimi slikam in imam to fotografijo za vedno Koncert RBD v Sloveniji 384159

Nazadnje urejal/a La BarBie x3 Sob Okt 25, 2008 1:55 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
JusT Me*
Moderator
Moderator
JusT Me*

Število prispevkov : 82

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Koncert RBD v Sloveniji   Koncert RBD v Sloveniji Icon_minitimeSob Okt 25, 2008 1:53 pm

jest sm bla ob isto uri kt ti pa isti dan tut logično.....tut jst jokala...pr no pares pa ko sm jih vidla na parkirišču k so se prpelal....tisto šok k je biu k sm jih prvič sploh u živo vidla...noro res...nikol ne bom pozabla tega....in zdej upam d mi bojo pustl d grem še na tega....bom mela upam no GR...pa probala bom M&G dubit wub wub wub wub :D

bla sm pa s temle osebkom k je napisu post nad mano...z našo adminko ;)
Nazaj na vrh Go down
PollitaDeChris
~Junior~
~Junior~
PollitaDeChris

Število prispevkov : 39
Registration date : 03/11/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Koncert RBD v Sloveniji   Koncert RBD v Sloveniji Icon_minitimeTor Nov 04, 2008 8:10 am

Jaz sem bla 5.9. ob 21:oo pa je blo carsko..ampak ko sem se nasledni dan zbudla sploh nisn mogla vrjet da sem jih res vidla <3 <3..Pa na novi koncert(16.12) grem tudi
Nazaj na vrh Go down
sarcy
~Novinček~
~Novinček~

Število prispevkov : 3
Registration date : 21/11/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Koncert RBD v Sloveniji   Koncert RBD v Sloveniji Icon_minitimePet Nov 21, 2008 3:54 pm

Hay!
Sem velika oboževalka RBD in me zanima,če je kakšna možnost,da se slikaš z njimi?
Sara wub
Nazaj na vrh Go down
Anahi*
Administratorka
Administratorka
Anahi*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Koncert RBD v Sloveniji   Koncert RBD v Sloveniji Icon_minitimeSob Nov 22, 2008 7:31 am

ja seveda je možnost! Če narediš profil na Facebooku in pod prijatelja daš Roptus.com sodeluješ v nagradni igri, kjer žrebajo vstopnice za Meet and greet.Potem si lahko približno 3 minute z njimi, se fotografiraš, pozdraviš, dobiš podpise, daš darila... Lahko pa seveda greš tudi pred hotel in če imaš srečo se lahko slikaš z njimi ;)
Nazaj na vrh Go down
sarcy
~Novinček~
~Novinček~

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Koncert RBD v Sloveniji   Koncert RBD v Sloveniji Icon_minitimeNed Nov 23, 2008 2:54 pm

Hay spet vas motim!

Mami mi je kupla karto za tribuno,ker se boji ,da bi me na parterju pomučkali,pa še videla ne bi kaj glede na mojo starost.Na katero tribuno naj grm,da bom vidla čim več
Sarcy
wub
Nazaj na vrh Go down
Anahi*
Administratorka
Administratorka
Anahi*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Koncert RBD v Sloveniji   Koncert RBD v Sloveniji Icon_minitimeTor Nov 25, 2008 7:41 am

Ja na vsaki tribuni se dobro vid.. jaz sm bla zadnjič na tribuni vzhod v 1. vrsti in se je res fantastično videlo... dobi dobre sedeže ;)
Nazaj na vrh Go down
sarcy
~Novinček~
~Novinček~

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Koncert RBD v Sloveniji   Koncert RBD v Sloveniji Icon_minitimePet Nov 28, 2008 3:32 am

Hay!
Hvala za odgovor,saj mami mi je kupla ravno karto za vzhodno tribuno,pa čim prej bom probala prit,tk da upam ,da bom vsaj nekaj vidla.UUUUUUUUUUUu tk se že veselim-komaj čakam.
Nazaj na vrh Go down
Anahi*
Administratorka
Administratorka
Anahi*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Koncert RBD v Sloveniji   Koncert RBD v Sloveniji Icon_minitimePet Nov 28, 2008 5:45 am

ja želim ti veliiiiko sreče ;) Jst na žalost na ta koncert ne morem it.. ampak bom šla pa pred hotel pa na Brnik wub vse da vidim Any in ostale
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Koncert RBD v Sloveniji   Koncert RBD v Sloveniji Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Koncert RBD v Sloveniji
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» RBD še enkrat v Sloveniji