Sweety World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sweety World

KazaloPortalLatest imagesRegistriraj sePrijava

RBD še enkrat v Sloveniji

Go down 
3 posters
AvtorSporočilo
JusT Me*
Moderator
Moderator
JusT Me*

Število prispevkov : 82
Registration date : 19/10/2008

RBD še enkrat v Sloveniji Empty
ObjavljaNaslov sporočila: RBD še enkrat v Sloveniji   RBD še enkrat v Sloveniji Icon_minitimePet Okt 24, 2008 1:45 pm

RBD še enkrat v Sloveniji 60185540

Anahí, Maite, Dulce, Christian, Christopher in Alfonso so se septembra vrnili s turneje Empezar desde Cero, v okviru katere so obiskali tudi Slovenijo. Maite se kar nekaj koncertov v Evropi ni mogla udeležiti zaradi snemanja telenovele Cuidado con el Ángel, zdaj pa izgleda, da je črnolasa pevka dobila še eno priložnost, da se poslovi od evropskih oboževalcev.

Slovenske oboževalce bodo s koncertom razveselili 16. decembra. Prihodnji teden se lahko že zgodi, da bodo prišle v prodajo vstopnice za koncert, zato pozorno spremljajte novice.
Dulce María Espinoza Saviñón

vir: www.rebelde.si
Nazaj na vrh Go down
Vanja_RBD
~Junior~
~Junior~
Vanja_RBD

Število prispevkov : 6
Registration date : 27/10/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še enkrat v Sloveniji   RBD še enkrat v Sloveniji Icon_minitimePon Okt 27, 2008 3:22 am

Karte se začnejo prodavat 29.10.!
Nazaj na vrh Go down
Anahi*
Administratorka
Administratorka
Anahi*

Število prispevkov : 237

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še enkrat v Sloveniji   RBD še enkrat v Sloveniji Icon_minitimePon Okt 27, 2008 3:28 am

ja upam da ne že takrat !! Ker pol to ni lih fain what: :) Jst bom sicr šla ampak useen... pa verjetno bodo spet kaj prestavljal tko kot za prejšnji koncert :)
Nazaj na vrh Go down
http://sweety-world.niceboard.net
JusT Me*
Moderator
Moderator
JusT Me*

Število prispevkov : 82

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še enkrat v Sloveniji   RBD še enkrat v Sloveniji Icon_minitimePon Okt 27, 2008 3:48 am

uuu jej....jst pa še nč prašala nism....če sploh lahko grem...u gosh...eh sej pomoje bojo dovolil...UPAM wub wub wub wub wub
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD še enkrat v Sloveniji   RBD še enkrat v Sloveniji Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

RBD še enkrat v Sloveniji
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Koncert RBD v Sloveniji