Sweety World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sweety World

KazaloPortalLatest imagesRegistriraj sePrijava

[predstavitev] La BarBie x3

Go down 
3 posters
AvtorSporočilo
Anahi*
Administratorka
Administratorka
Anahi*

Število prispevkov : 237
Registration date : 19/10/2008

[predstavitev] La BarBie x3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: [predstavitev] La BarBie x3   [predstavitev] La BarBie x3 Icon_minitimePon Okt 20, 2008 12:41 pm

Moj opis ;)

IME: Mojca aa:
VZDEVEK: Mojč, Mojchy...
KRAJ BIVANJA: Vrhnika ( Ligojna)
ROJSTNI DATUM,KRAJ: 3.12.1995, Ljubljana
HOROSKOP: Strelka :frajer:
V KAJ VERJAMEŠ?:V Anny wub Ljubezen, srečo, vile...
ČESA NE MARAŠ: hinavstva, da te nekdo oceni že na prvi vtis, zelja :SS
NAJ HRANA/PIJAČA: Pizza, Gosti sokovi
NAJ GLASBA/SKUPINA/PEVEC/PEVKA: Pop, RBD, Poncho, Anahi( wub )
NAJ IGRALEC IN IGRALKA: Johnny Deep in Anahi( mwa: )
NAJ TELENOVELE: Rebelde, Marina
ČESA SE BOJIŠ: Pajkov, smrti, nasilja..
NAJ SMEŠKO: mwa: :P
ČE BI LAHKO BIL ENA OSEBA, KATERA BI BILA IN ZAKAJ: Anahi. Ker je prestala že veliko stvari v življenju, mi je najboljša kot pevka in igralka ter oseba in jo naravnost obožujem wub
KOGA NAJBOLJ CENIŠ: Starše, Anahi, živali, prijatelje
TVOJ MOTO: Uživaj svoje življenje!
HOBI: Rokomet, hip hop
ŠOLA: osnovna aa:
NAJ FILM: Pirati s karibov 3 , Mamma Mia
ŽIVLJENSKI CILJI: Začet in končat srednjo šolo, družina, ...
NAJ PESEM: Salvame wub

Nazadnje urejal/a La BarBie x3 Ned Okt 26, 2008 2:52 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
http://sweety-world.niceboard.net
pot13
~Poznavalec foruma ~
~Poznavalec foruma ~
pot13

Število prispevkov : 70
Kraj : Sv. Lenart
Registration date : 26/10/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: [predstavitev] La BarBie x3   [predstavitev] La BarBie x3 Icon_minitimeNed Okt 26, 2008 5:37 am

eh punca je adminka... :P
Nazaj na vrh Go down
http://www.pp.mojforum.si/
PollitaDeChris
~Junior~
~Junior~
PollitaDeChris

Število prispevkov : 39
Registration date : 03/11/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: [predstavitev] La BarBie x3   [predstavitev] La BarBie x3 Icon_minitimePon Nov 03, 2008 9:47 am

pot13 je napisal/a:
eh punca je adminka... :P

in kaj je s tem narobe?
Nazaj na vrh Go down
Anahi*
Administratorka
Administratorka
Anahi*

Število prispevkov : 237
Registration date : 19/10/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: [predstavitev] La BarBie x3   [predstavitev] La BarBie x3 Icon_minitimeSob Nov 29, 2008 6:27 am

še moj malo daljši opis:

Hei! No, sem se odločila, da napišem malo daljši opis, da me malo bolj spoznate.
Nekateri me že poznate nekateri samo, kot adminko s foruma.

Če kdo želi izvedeti še kaj več o meni si lahko prebere wink Začnimo: Moje ime so določili seveda moji starši in rekli, naj mi bo ime Mojca.. Ponavadi me kličejo kar tako ampak zadnje čase se med mojimi prijatelji pogosto uporabljata vzdevka LoLLy in pa Mojx. Stara sm seveda vsako leto več letos bom 3.12. praznovala 13. leto mojga žiulenja :hbd: Doma sem na Vrhniki pravzaprav bolj ob robu v eni (po mojem mnenju) prelepi vasici, ki se imenuje Ligojna. Mam rjave lase ampak razmišljam o tem da bi si jih posvetlila. Tisti, ki me dobro poznajo pa tudi tisti, ki so me ravno dobro spoznali vedo da ne prenesem hinavščine, ljudi, ki ne marajo živali in seveda tistih, ki tako ali drugače žalijo Anahi in ostale člane RBD grrr Sem 120 % Los A. o tem sklepate, da sm njihova ogromna oboževalka najraje imam pa seveda mojo Any plosk Vsaj enkrat si jo želim objet. Ne prenesem tudi ljudi, ki se delajo za to kar niso in fante, ki so s tabo zaradi stav in teh podobnih reči. Prijatelji o men praujo, da sm čist navadna punca, ki ni dneva da se nebi smejala in ki je noro zaljubljena ( :sanje: wub mwa: ). Za svoje prijatelje bi naredila vse in ne maram, da so tako ali drugače žalostni. Zloo nerada se kregam ampak takrat ko se jst zmagam :lol: Zeloo ne maram posprauljanja zato sm se zdej sporazumno sama s sabo odločila, da bom sobo probala kar se da pustit v redu ampak ugotavljam, da mi to ne gre najbolje wink O men praujo, da hitr govorim in da bi učasih rabil prevajalca.. Ampak če je treba se pa potrudm in pol me morjo še priganjat, da kej hitrejš pouem (primer: spraševanje v šoli :bla: ). V šoli sm letos dobila že vse možne ocene razen 2 :D En let sm hodila na klavir ampak se mi enostavno ni dalo nonstop vadit in te stvari.. :napet: Moii hobiji so petje in ples katera obožujem! Sm nekej časa trenerala tut rokomet ampak ugotovila da to ni zame.. se mi ne da laufat gor in dol po igrišču za žogo :haha: . Včasih kdo reče da sm mal odštekana in recimo da imajo kdaj prav. Ne prenesem nasilja in mučenja živali :jeza2: . Kot večina punc obožujem nakupovanje oblačil in ostalih modnih dodatkov. Ampak sem v zadnjem času ugotovila, da tega zaenkrat lih ne bom delala pogosto ker se moj bančni račun očitno manjša :hihi: Verjamem v ljubezen, vile in srečo. Seveda sm zvesta gledalka telenovel predvsem Rebelde katero obožujem : kiss : . Vedno je in vedno bo bila zame najboljša hrana na svetu pizza na katero sem dobesedno nora.. Učasih sm ful brala ampak zadne čase se mi ne da... razen če je kaj res nujno al pa če lih nimam kaj druzga za delat vzamem v roko kakšno dobro knjigo. Po horoskopu sm tipična strelka.. Obožujem glasbo (s tem ne mislim predmeta v šoli .. hate them :napet: ) Moja razvada je čokolada in po mojem mnenju svet ne bi smel obstajati brez nje. Po mojem mnenju je šola le obveznost katero moramo izpolnjevat, če hočmo dosegat cilje ;) Učit se mi seveda kot vsakemu ne da ampak se pač moram, če hočem kaj dosečt.. Nekateri so drugačnega mnenja ampak mi je strašaansko dolgčas, ker sem edini 'otrok' v družini. Včasih sm tut precej trmasta in ne nasedem lih vsakim stvarem... Moje sanjsko potovanje bi bilo v Mehiko in to željo želim v prihodnosti tudi uresničiti.

Mislm, da sm zadost pouedala. Komur se je dal brat tnx.. Če te pa še kej zanima me lahko prašaš ;)
Nazaj na vrh Go down
http://sweety-world.niceboard.net
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: [predstavitev] La BarBie x3   [predstavitev] La BarBie x3 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

[predstavitev] La BarBie x3
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» [predstavitev] Anatty
» [predstavitev] Ashey
» [predstavitev] Vanja_RBD
» [PredsTaviTev] duLce<3
» [predstavitev] Natii.×3