Hei! No, sem se odločila, da napišem malo daljši opis, da me malo bolj spoznate.
Nekateri me že poznate nekateri samo, kot adminko s foruma. Če kdo želi izvedeti še kaj več o meni si lahko prebere
Začnimo: Moje ime so določili seveda moji starši in rekli, naj mi bo ime
Mojca.. Ponavadi me kličejo kar tako ampak zadnje čase se med mojimi prijatelji pogosto uporabljata vzdevka LoLLy in pa Mojx. Stara sm seveda vsako leto več letos bom 3.12. praznovala 13. leto mojga žiulenja :hbd: Doma sem na
Vrhniki pravzaprav bolj ob robu v eni (po mojem mnenju) prelepi vasici, ki se imenuje Ligojna. Mam rjave lase ampak razmišljam o tem da bi si jih posvetlila. Tisti, ki me dobro poznajo pa tudi tisti, ki so me ravno dobro spoznali vedo da ne prenesem hinavščine, ljudi, ki ne marajo živali in seveda tistih, ki tako ali drugače žalijo
Anahi in ostale člane RBD
Sem 120 % Los A. o tem sklepate, da sm njihova ogromna oboževalka najraje imam pa seveda mojo Any
Vsaj enkrat si jo želim objet. Ne prenesem tudi ljudi, ki se delajo za to kar niso in fante, ki so s tabo zaradi stav in teh podobnih reči. Prijatelji o men praujo, da sm čist navadna punca, ki ni dneva da se nebi smejala in ki je
noro zaljubljena (
). Za svoje prijatelje bi naredila vse in ne maram, da so tako ali drugače žalostni. Zloo nerada se kregam ampak takrat ko se jst zmagam
Zeloo ne maram posprauljanja zato sm se zdej sporazumno sama s sabo odločila, da bom sobo probala kar se da pustit v redu ampak ugotavljam, da mi to ne gre najbolje
O men praujo, da hitr govorim in da bi učasih rabil prevajalca.. Ampak če je treba se pa potrudm in pol me morjo še priganjat, da kej hitrejš pouem (primer: spraševanje v šoli
). V šoli sm letos dobila že vse možne ocene razen 2
En let sm hodila na
klavir ampak se mi enostavno ni dalo nonstop vadit in te stvari.. :napet: Moii hobiji so petje in ples katera
obožujem! Sm nekej časa trenerala tut
rokomet ampak ugotovila da to ni zame.. se mi ne da laufat gor in dol po igrišču za žogo :haha: . Včasih kdo reče da sm mal odštekana in recimo da imajo kdaj prav. Ne prenesem nasilja in mučenja živali :jeza2: . Kot večina punc obožujem nakupovanje oblačil in ostalih modnih dodatkov. Ampak sem v zadnjem času ugotovila, da tega zaenkrat lih ne bom delala pogosto ker se moj bančni račun očitno manjša
Verjamem v ljubezen, vile in srečo. Seveda sm zvesta gledalka telenovel predvsem Rebelde katero obožujem : kiss : . Vedno je in vedno bo bila zame najboljša hrana na svetu pizza na katero sem dobesedno nora.. Učasih sm ful brala ampak zadne čase se mi ne da... razen če je kaj res nujno al pa če lih nimam kaj druzga za delat vzamem v roko kakšno dobro knjigo. Po horoskopu sm tipična strelka.. Obožujem glasbo (s tem ne mislim predmeta v šoli .. hate them :napet: ) Moja razvada je
čokolada in po mojem mnenju svet ne bi smel obstajati brez nje. Po mojem mnenju je šola le obveznost katero moramo izpolnjevat, če hočmo dosegat cilje
Učit se mi seveda kot vsakemu ne da ampak se pač moram, če hočem kaj dosečt.. Nekateri so drugačnega mnenja ampak mi je strašaansko dolgčas, ker sem edini 'otrok' v družini. Včasih sm tut precej trmasta in ne nasedem lih vsakim stvarem... Moje sanjsko potovanje bi bilo v
Mehiko in to željo želim v prihodnosti tudi uresničiti.
Mislm, da sm zadost pouedala. Komur se je dal brat
tnx.. Če te pa še kej zanima me lahko
prašaš