Anahi* Administratorka
Število prispevkov : 237 Age : 28 Registration date : 19/10/2008
| Naslov sporočila: Kaj je vzrok za razpad skupine? Sob Nov 29, 2008 6:39 am | |
| Kaj je vzrok za razpad skupine? Pred koncertom v mestu La Paz so si člani skupine RBD vzeli nekaj minut za kratek intervju. O svojih načrtih niso želeli govoriti, saj so trenutno osredotočeni na turnejo.Kaj je vzrok za razpad skupine?Alfonso: "V življenju pride do sprememb in vse zgodbe imajo začetek, jedro in konec. RBD ni izjema." Je razpad dokončen?Dulce: "Ja, človek ne more kar obstati, moramo se razvijati. To je bila čudovita izkušnja za nas in za mnogo ljudi. Na srečo smo se dotaknili mnogo ljudi, a prišel je čas, da se razidemo. Upamo samo, da bo naše delo ostalo v srcih ljudi še dolgo časa." Že veste, kaj boste počeli po turneji?Christopher: "Vsak ima individualne načrte, a trenutno uživamo v zadnji etapi skupine. Osredotočeni smo na turnejo." Kaj bi delali, če se ne bi ukvarjali z glasbo?Anahi: "Vsak ima osebno zgodbo, jaz sem prepričana, da bi se ukvarjala z glasbo. Ne predstavljam si, da bi delala kaj drugega. Če bi že morala izbrati kaj drugega, bi bila surferka. Počela bi nekaj norega, saj mi je to všeč." RBD O načrtih niso želeli govoriti. Torej, Anahi, boš po razpadu skupine nadaljevala samostojno kariero?Anahi: "Imam veliko načrtov in pripravljam veliko presenečenj, a nočem prehitevati, saj bi rada presenetila oboževalce, saj smo zaradi njih to, kar smo, in zaslužijo si presenečenja." S katero pesmijo skupine RBD se najbolj poistovetiš Christian?Christian: "Z veliko pesmimi se poistovetim, a nedvomno je pesem Sólo quédate en silencio tista, ki se me najbolj dotakne." Kaj vam je bilo v mestu La Paz najbolj všeč?Dulce: "Po resnici povedano zasneženi vrhovi, čeprav tudi mi živimo v mestu ob vulkanu." Christian: "Iz hotela lahko vidimo vse mesto in razumem, zakaj mu rečejo La Paz (mir). Je pravljično mesto." vir: rbd.si | |
|