Anahi* Administratorka
Število prispevkov : 237 Age : 28 Registration date : 19/10/2008
| Naslov sporočila: ~Kako nastaviti banner in avatar?~ Pon Okt 20, 2008 10:45 pm | |
| Če še ne veš kako bi lahko imel v podpisu banner ali v avatarju slikico nas vpašaj tukaj lahko si pa pomagaš tudi s tem 'priročnikom' 1. Na internetu si shraniš željeno sliko 2. V naslov vtipkaš www.shrani.si 3. Kjer piše 'prebrskaj' si izbereš sliko in klikneš 'shrani' 4. Ko ti pokaže neke naslove za podpis tj. banner 2.naslov prekopiraš v profil kjer ti zgoraj desno piše podpis za avatar prekopiraš 1. naslov v profil kjer ti zgoraj desno piše Moja podoba in ga prilepiš v 2. prostorček Če ti pa še kaj ni jasno nas seveda vprašaj | |
|
pot13 ~Poznavalec foruma ~
Število prispevkov : 70 Age : 29 Kraj : Sv. Lenart Registration date : 26/10/2008
| Naslov sporočila: Re: ~Kako nastaviti banner in avatar?~ Ned Okt 26, 2008 5:49 am | |
| men ko kliknem na Tvoj profil nč ne pokaže za avatarje pa podpis | |
|
Anahi* Administratorka
Število prispevkov : 237 Age : 28 Registration date : 19/10/2008
| Naslov sporočila: Re: ~Kako nastaviti banner in avatar?~ Ned Okt 26, 2008 6:07 am | |
| Pod logotipom na desni strani ti piše: Nastavitve, moja podoba, podpis .... In klikneš kar hočeš.. bo šlo? | |
|
pot13 ~Poznavalec foruma ~
Število prispevkov : 70 Age : 29 Kraj : Sv. Lenart Registration date : 26/10/2008
| Naslov sporočila: Re: ~Kako nastaviti banner in avatar?~ Tor Okt 28, 2008 5:59 am | |
| - La BarBie x3 je napisal/a:
- Pod logotipom na desni strani ti piše: Nastavitve, moja podoba, podpis .... In klikneš kar hočeš.. bo šlo?
ja sm zej odkriv ene zavihke | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: ~Kako nastaviti banner in avatar?~ | |
| |
|